Over mij


Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen de Barse en ik ben 25 jaar oud en ik woon in Woudenberg. Ik kom uit een gezin van 6 waar ik de jongste en enige zoon ben met nog 3 zussen boven me.

Ik heb Communicatie en Multimedia Design gestudeerd in Arnhem op de HAN en heb de afgelopen 2 jaar als IT-specialist gewerkt op het hoofdkantoor van een zwangerschap centrum in Baarn. Ik was hier samen met 2 collega’s verantwoordelijk voor alles wat met ICT te maken heeft, of zoals een collega mooi zei: “Alles waar een stekker aan zit.”

Na een erg leuke tijd te hebben gehad is het altijd een droom geweest om iets voor mezelf te beginnen. Het idee om als zelfstandige webdeveloper aan de slag te gaan hing al een paar jaar in mijn hoofd en ik heb uiteindelijk de beslissing genomen hier nu toch echt voor te gaan. Het ontwikkelen van een website of webapplicatie vind ik erg leuk en ik haal hier veel plezier uit. Om dit ook voor anderen te kunnen doen, om samen tot een mooi en functioneel eindproduct te komen, geeft mij veel energie en voldoening.

Natuurlijk ben ik niet alleen met ontwikkelen bezig. Ik maak ook genoeg tijd vrij voor mijn hobby’s en vrienden. Zo voetbal ik bij de voetbalvereniging v.v. Woudenberg en ga ik (meestal) 2 keer in de week naar de sportschool. Ik vind reizen heel erg leuk en wil graag nieuwe plekken van de wereld zien. Daarnaast vind ik het altijd gezellig met vrienden af te spreken voor een drankje of om uit te gaan. Ook vind ik het heerlijk om in de zomer maanden een festival mee te pakken. Lekker in de zon met je T-shirt, zonnebril en een biertje kunnen genieten van de muziek. Heerlijk!